Over Erwin Florie

Erwin Florie

Erwin Florie (1974) fietst al van jongs af aan fanatiek. Hij was als junior onderdeel van de Nederlandse selectie en reed vier jaar als profwielrenner voor verschillende teams.


Na zijn carrière als prof koos Erwin voor een carrière in het bedrijfsleven. Enkele jaren later hervond hij zijn liefde voor de fiets. Erwin fietst inmiddels weer duizenden kilometers per jaar.


Zijn liefde voor de wielersport brengt Erwin graag over op anderen. Met zijn bedrijf D1 Fietstraining helpt hij tientallen fanatieke en minder fanatieke wielrenners bij het bereiken van hun ultieme fietsdoelen, door ze te begeleiden met een persoonlijk trainingsschema. Ook enthousiasmeert hij mensen en bedrijven met zijn wielerclinics.

Referenties

Tientallen fanatieke en minder fanatieke fietsers gingen je voor en bereikten hun fietsdoelen met behulp van de schema's van Erwin. Lees hier de ervaringen van andere fietsers:

Neem contact op

Wil je meer weten over de persoonlijke trainingsbegeleiding van Erwin? Of heb je interesse in een clinic voor jezelf, je vrienden of je bedrijf?