Referenties

Onder andere deze wielrenners gingen je voor:

Leo Hooghart

"Voorheen trainde ik vooral heel veel en dan ook nog zo snel mogelijk. Sinds twee jaar train ik op schema's van Erwin (D1 Fietstraining) en zijn mijn prestaties enorm vooruit gegaan. Ik ben niet veel minder gaan trainen maar durf nu ook rustige ritjes te rijden en merk dat dit resultaat oplevert."

Ellen Brunninkhuis

"In mijn voorbereiding op The Ride 2018 heeft Erwin mijn trainingsschema's gemaakt. Hoewel ik eerst sceptisch was ('wat fiets ik langzaam!') betaalde dat zich na een paar maanden dubbel en dwars uit. Ik denk dat ik zonder de schema's van Erwin The Ride nooit zo relatief eenvoudig had kunnen uitfietsen!"

Linda Dijkman

"In juni 2017 begon ik met trainen bij D1 Fietstraining. Mijn doel: The Ride 2018. Het trainen met een schema gaf mij een hoop rust. Ook de angst voor overtraining of juist te weinig trainen raakte ik kwijt doordat ik duidelijk wist wat ik wanneer moest doen. De schema’s werden geheel naar mijn behoefte aangepast; er werd rekening gehouden met mijn werk en vakanties."
Hanneke Brouwer

"Met de schema’s van Erwin is de zorg over hoe ver, hoe lang of hoe hard te fietsen verdwenen. Zeker in combinatie met de vele praktische tips die hij geeft tijdens de clinics heeft dat ervoor gezorgd dat ik een stuk zelfverzekerder op de fiets zit.."

Neem contact op

Laat een berichtje achter om de mogelijkheden te bespreken. Erwin neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.