Trainingsschema op maat

Bereik met trainingsschema's op maat jouw ultieme fietsdoel!

Optimale voorbereiding op een wielerevenement Je hebt je ingeschreven voor een wielerevenement. Misschien doe je mee met de Marmotte of de Dolomietenmarathon, of misschien heb je je zelfs ingeschreven voor een meerdaagse tocht zoals The Ride of Tour for Life. Hoe zorg je ervoor dat je in de best mogelijke conditie aan de start verschijnt? Erwin Florie helpt je daarbij met zijn bedrijf D1 Fietstraining!


D1 Fietstraining helpt jou graag met een trainingsschema die speciaal voor jou op maat gemaakt is, helemaal naar jouw wensen en tijd.
Het waren de details in de voorbereiding en begeleiding door Erwin die ervoor hebben gezorgd dat we de hele TMB hebben doorgemaakt, col na col. En ja we hebben ervan genoten van start tot Finish.


Dirco en Monique finishe van Tour Du Mont Blanc.

Hoe ga ik te werk?


Aan de hand van een vragenlijst ontwikkelt Erwin een persoonlijk trainingsschema voor je, die past in de tijd die jij aan trainen kunt besteden. Zo is je schema altijd aangepast aan jouw wensen en aan jouw beschikbare tijd.


Het schema dat je maandelijks van D1 Fietstraining ontvangt vertelt precies welke trainingen je per week mag uitvoeren. Door gebruik te maken van tussendoelen werken we gericht naar je uiteindelijke doel toe.


Tijdens de trainingsperiode houdt Erwin al je trainingen in de gaten via de Strava app. Hier kan hij niet alleen zien of de geplande training wordt uitgevoerd, maar ook of dat met de juiste hartslag en cadans gebeurt.


Elke maand is er contact (bij pakket Klassiek)met Erwin. De vorderingen worden besproken en waar nodig wordt het schema aangepast. 


Volg je het schema? Dan sta je gegarandeerd optimaal voorbereid aan de start van het wielerevent! Heel veel andere getrainde en minder getrainde wielrenners gingen je voor.