Clinics The Ride en Spanje trainingskamp.

The Ride

Een clinic waar je de rest van je wielercarrière je voordeel mee doet en zeker een aanrader voor The Ride 2024. Hoe kun je het beste klimmen , hoe houd je je ademhaling onder controle, hoe rijd je in een groep en hoe daal je af op de juiste manier? Dit en nog veel meer wordt tijdens de vier uur durende clinic ruimschoots behandeld. 

De kosten voor deze clinic zijn €65,- pp.

Locatie: Posbank te Rheden


Schrijf je in: datums op aanvraag
(vermeld bij de inschrijving: clinic The Ride)

Spanje 2024

Een heerlijk trainingskamp in het zonnige zuiden van Spanje.
Een heerlijk hotel, prachtige routes en een boest voor je nieuwe seizoen.

Heerlijk 5 dagen fietsen waar je de profs zo maar tegen kunt komen op de Coll de Rates of Vall d'Ebo. Lekker kilometers maken en genieten van de prachtige omgeving waar je ogen te kort komt. De klimmen zijn gem 6 tot max 8% en goed om de basis te leggen voor een heerlijk fiets seizoen. klimmen en dalen gaan we uitgebreid behandelen zodat jij met nog meer vertrouwen de bergen kunt verkennen.

De kosten: stuur me een mail.

Locatie: Oliva Nova Beach resort.

inschrijven: van 10 t/m 16 maart 2024

Wielerclinics en trainingsritten

D1 Fietstraining biedt naast persoonlijke trainingsschema's ook clinics en trainingsritten aan. 

Wielerclinics

D1 Fietstraining biedt naast persoonlijke trainingsschema's ook verschillende wielerclinics aan. 


Erwin verzorgt onder meer clinics op het gebied van:

- Dalen

- Klimmen

- Het rijden in groepen

- Bochtenwerk


Leuk, ook als teambuildingsactiviteit tijdens een bedrijfsuitje!


De clinics die gegeven worden zorgen ervoor dat de deelnemers meer zelfvertrouwen krijgen op de fiets.


Je kan de clinics ook boeken i.s.m Marieke van Altena van Mindfulcycling.

Gravel

academie

2 dagen clinic om je gravel skills nog meer bij te schroeven. In een prachtige omgeving gaan we dit uitgebreid behandelen en heerlijk genieten met heerlijk eten en drinken naderhand.

2 dagen gravelfeest.

De eerste editie van de Gravelacademie is geweest en ja dit was een succes. Dus komende tijd gaan we kijken naar extra datums om hier zeker een vervolg aan te geven. Hou insta enz in de gaten en schrijf je in voor de volgende editie in het mooie Hellenthal.

De vele praktische tips die Erwin me gaf tijdens de clinic hebben ervoor gezorgd dat ik een stuk zelfverzekerder op de fiets zit."

Hanneke Brouwer - deelnemer clinic D1 Fietstraining

Trainingsritten

Naast persoonlijke trainingsschema's en wielerclinics wordt D1 Fietstraining ook regelmatig ingehuurd om trainingsritten te begeleiden.


Erwin verzorgt trainingsritten voor onder andere de deelnemers van The Ride ,The Ride Pyreneees en The Ride Gravel. Deze ritten zijn bedoeld om de deelnemers van deze meerdaagse wielerevenementen klaar te stomen voor de rit van hun leven. Ze zijn ook bedoeld om elkaar beter te leren kennen. De trainingsritten hebben een sociale insteek; er geldt een no drop policy.